Na het publiceren van een template, is niet alles meer te wijzigen. Dit heeft te maken met mogelijke complicaties voor deelnemers, als zij hun opleiding al doorlopen.

De volgende zaken zijn niet aan te passen, zolang het template gepubliceerd is:

  • Eerder gemaakte activiteiten wijzigen of verwijderen (in een activiteit van het type documentatie of les is het wel nog mogelijk om inhoudsdelen toe te voegen en te verbergen)
  • Eerder toegevoegde condities wijzigen of verwijderen
  • Het cursustype wijzigen
  • Leerdoelen toevoegen of wijzigen
  • Leerdoelprofielen wijzigen
  • Het trainingstype van de MemoTrainer
  • Instellingen van de Extra Oefening

Gerelateerde artikelen

  • Template publiceren
  • Tutorial: Hoe 'vervang' ik een activiteit in een gepubliceerd template?
  • Activiteiten verbergen